anaknaga's FotoPage

By: anaknaga am

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Dec-2009 01:43 Email | Share | | Bookmark
Ride To Cameron

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 18-May-2009 12:57 Email | Share | | Bookmark
mere sister's engagement...

my family...
family lelaki...
aku yg nengok pun gigil...
View all 7 photos...

Syukur alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar...w/pun hanya kenduri kecil, bleh tahan penat nyer gak...majlis pertunangan skali ngan tahlil arwah...
emmm rasa cam poyo je adik aku dah tunang...ni adik aku yg bawah aku yg bernama aspalela...w/pun ade lela, tp aku haramkan sape2 panggil dia lela, sbb aku dah cop dulu nama lela tu...ngeh3...
nampak adik aku menggigil masa nk sarung cincin tu...hehehe...tu baru tunang...
bile lah plak turn aku...buhsan gak bile org dok tnya2, "akaknyer bile lagi?"

p/s: aku suke dia, tp konpem dia tak suke aku...ngeh3...


Sunday, 5-Apr-2009 09:50 Email | Share | | Bookmark
Picnic At Chilling (PAC)

jas n farah...
fahd ngan suar bunga2 beliau.
noni yg eksen je..
View all 19 photos...
Tarikh : 4 Apr 2009
Tempat : Jeram Chilling, Kuala Kubu Baru, Selangor

aku tak berjaya membuat aksi tiruk kat sini, sbb aku pakai contact lens...huhuhu...
aku test tiruk sekali je, pastu lens aku lari...aku henggatkan tercabut dlm air atau pun masuk dlm mata, ngupe2nyer teralih ke tepi mata...cuak gak...lupe lak aku nk pakai goggle masa tu. apsal ntah aku tak pakai goggle...
w/pun tak berjaya tiruk, masih ade xtvt lain..mini rafting pakai boya...hehehe...best2...



para peserta yg tegar...ekekek...maap ye lamie, gua cilok gambo lu...




Saturday, 21-Mar-2009 01:17 Email | Share | | Bookmark
Jom Tiruk Jerangkang (JTJ)

naik lori dlm 45minit...
posing sat lepas penat pasang khemah...
ketua puak memberi taklimat ringkas...
View all 21 photos...
Tarikh : 7 ~ 9 Mac 2009
Tempat : Air Terjun Jerangkang, Pahang
27 org yg pg...ade yg balik hari, ade yg balik 2nd day, last2 tinggal 9 org je yg berjuang utk tiruk...ngeh3
dpt jugak aku buat tiruk...sblm ni aku tak bape nk berani...nape ntah...takde sifu kot...

macho tahap gaban...


oyeahhhhhh



Thursday, 12-Mar-2009 14:09 Email | Share | | Bookmark
White Water Rafting @ kkb

aksi berlagak...cuak sebonanyer...
pepehal baca doa dulu...
huiiii luruh jantung sesaat...
View all 10 photos...
Tarikh : 9 Feb 2009
Tempat : Kuala Kubu Bharu (Sg. Selangor)
ade 4 group...

cuak gak sbb tak penah wwr ni...sib baik ok je...mmg best, puas hati lah...mmg kene kasi repeat xtvt ni nnti...
rugi lak tak jatuh...hahaha...

aksi2 riang gembira ceria....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net